Cel mai bun blender sub 150 de lei


Blenderul reprezintă unul dintre aparatele de uz casnic must-have în orice bucătărie modernă. Cu siguranță, ai nevoie de un astfel de aparat, iar principalele motive care întăresc acest lucru sunt eficiența, rapiditatea și posibilitatea de a simplifica gătitul. Cu un blender modern poți pregăti un mic-dejun delicios în doar câteva minute. Nu trebuie să fie […]


Blenderul reprezintă unul dintre aparatele de uz casnic must-have în orice bucătărie modernă. Cu siguranță, ai nevoie de un astfel de aparat, iar principalele motive care întăresc acest lucru sunt eficiența, rapiditatea și posibilitatea de a simplifica gătitul.

Cu un blender modern poți pregăti un mic-dejun delicios în doar câteva minute. Nu trebuie să fie cine știe ce blender de mulți bani, pentru că un blender ieftin poate să-și facă treabă foarte bine. Poți realiza foarte rapid o supă-cremă delicioasă, un desert savuros sau un smoothie cu cuburi de gheață. Ce poate fi mai frumos de atât?

Indiferent că ești sau nu pasionată de bucătărie, blenderul a devenit un dispozitiv de neînlocuit în orice locuință. Ar fi bine să te adaptezi tendințelor și să dai o șansă aparatului care a atras după sine foarte mulți iubitori.

Dacă bugetul este cel care te oprește să faci pasul cel mare, află că nici acesta n-ar trebui să reprezinte o problemă, mai ales dacă suma pe care trebuie să o investești este nici mai mult, nici mai puțin de aproximativ 100 de lei. Ce îți poți dori mai mult?

Blenderul Heinner HBL-550S reprezintă o alegere mai mult decât inspirată, mai ales dacă te afli la prima experiență cu un astfel de aparat. Blenderul prezintă o garanție de 36 de luni, perioadă de care tu poți beneficia de reparație gratuită sau chiar înlocuire, dacă aparatul tău se prezintă cu eventuale defecte tehnice.

Aparatul Heinner HBL-550S vine cu 2 trepte de viteză și funcția Pulse, ideală atunci când ai de tocat fructe și legume mari. Alimentele vor fi mixate foarte ușor și foarte rapid, iar tu te vei bucura de consistența pe care ți-o dorești fără prea mult efort. De asemenea, blenderul este prevăzut cu sistem anti-alunecare și stocare cablu. Pe lângă asta, aparatul are capacitatea de a pasa foarte bine legumele și fructele, de a le amesteca, dar și de a zdrobi gheața, lucru extrem de important.

Unul dintre cele mai importante specificații tehnice ale oricărui aparat electrocasnic este puterea. Cu cât aceasta este mai mare, cu atât aparatul va performa mai bine. Specialiștii recomandă achiziționarea blenderelor a căror putere de funcționare a motorului se încadrează între 500-600W. Blenderul Heinner deține o putere maximă de 550W, ideal pentru a toca legume și fructe, dar și pentru a pregăti băuturi delicioase.

Capacitatea bolului cu care este prevăzut blenderul este, iarăși, un aspect esențial, căruia trebuie să îi acorzi atenție. Recipientul blenderului Heinner are o capacitate de 1.5L, oferindu-ți libertatea de a pregăti smoothie-uri, milkshake-uri și alte preparate în cantități mari, pentru toata familia. În acest fel, nu mai ești nevoit să folosești blenderul mai multe runde.

Aparatul Heinner este dotat cu 4 lame confecționate din inox, ce pot toca foarte fin legumele și fructele.

Iată, așadar, câte beneficii poți avea cu un blender ieftin, ce pornește cu un preț mai mult decât avantajos. Cu siguranță ți-l poți permite! Ia decizia de a-ți face un cadou special de care să te bucuri alături de cei dragi.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *